Archive for October, 2014

De Vesder 12/10/2014

Sunday, October 12th, 2014

Karin, Linda, Richard, Jan C, Peter (Groot), Pieter, Maarten, Kato

Logistiek: Herman, Guido, Ludo

Binnengekomen bericht: zondag 12/10 waterlossing op de Vesder.

Bij het lezen van dit mailtje kwam een gedachtenstroom op gang: ‘Joepie nog eens kajakken’, ‘Aha kans om mijn nieuwe boot te testen’, ‘lekker veel bekende gezichten terug zien’, ‘de Vesder  is toch met uitstap aan een frituur?’.  Een duidelijk geval van een positieve maalmolen-al een goede stap richting leuke kajakdag.

Deze maalmolen was bij menig EKC-lid gepasseerd, wat resulteerde in een stevige bezetting, om te varen, te rijden of voor de gezelligheid.

Ook de rest van kajakkend Vlaanderen had zijn mailbox gechekt, wat een gezellige drukte opleverde op en aan het water.

Al stuwhoppend begonnen we aan onze eerste run, iedereen op zijn eigen manier: voorzichtig, met de ogen dicht, achteruit, het kan allemaal…

Linda en Karin blonken in hun nieuwe bootjes, en waagden zich zelfs in een oefenmomentje aan een rolpoging. Onder het moto ‘alles eruit halen wat erin zit’  ging de meerderheid ook nog voor een tweede run, buiten enkelen die reeds aan de frituur (of het pintje) dachten, en Linda, die op een (terecht!) hoogtepunt wenste te stoppen.

Achteraf werd er nagekaart op het terraske, en was de algemene conclusie: het was weer leuk, een goede opwarming voor hopelijk een pletsend winterseizoen!

Kato